Zorgverzekering

In het kort

Gezondheid is belangrijk en iedereen wil graag goed verzekerd zijn als het gaat om zorg. Helaas blijkt de wereld van zorgverzekeringen niet altijd even overzichtelijk te zijn. Het kan als particulier zijnde erg lastig zijn de juiste zorgverzekering, die aansluit op uw persoonlijke situatie, te vinden. Toch is het belangrijk goed op de hoogte te zijn, aangezien er duidelijk verschillen zijn in kwaliteit en premie tussen de verschillende zorgverzekeraars. Omdat wij als bemiddelaar optreden, beschikken wij over een duidelijk vergelijkend overzicht van het aanbod van zorgverzekeringen.

Basisverzekering

In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering af te sluiten. Deze verzekering omvat de meest voorkomende medische kosten:

  • Huisarts
  • Medisch specialist
  • Ziekenhuisverblijf
  • Medicijnen
  • Tandarts tot 18 jaar

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het verstandig zijn een aanvullende verzekering af te sluiten.

Aanvullende verzekering

Het kan zijn dat u zorg nodig heeft die niet in het basispakket verzekerd is. Een aanvullende verzekering biedt hier de oplossing.

Voordeel

Bij een aanvullende verzekering bepaalt u zelf in welke mate en hoe uitgebreid u aanvullend verzekerd wilt zijn. Dit kan voor iedereen anders zijn.

Nadeel

Door het gevarieerde aanbod is het lastig te bepalen welke zorgverzekeraar het best bij u past. U ziet door de bomen het bos niet meer. Dit is vervelend, aangezien er wel verschil in kwaliteit en premie zit tussen de verschillende zorgverzekeraars.

Informeer vrijblijvend naar de verschillende zorgverzekeringen en stel uw eigen zorg veilig.

 

© Spelt 2011

Webton webdesign